Hugo Coveliers spreekt steun uit voor alle VLOTT-kandidaten

Verkiezingsnieuws

Eind 2005 heb ik samen met andere rechts-liberale krachten in Vlaanderen de politieke partij VLOTT opgericht. Omdat een beginnende politieke partij niet aan bod komt in de media, zeker niet wanneer die tegen de schenen schopt van de gevestigde politieke families, ben ik op zoek gegaan naar bondgenoten. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2006 hebben wij dan ook op vele plaatsen in Vlaanderen een kartel gevormd met het Vlaams Belang.

online casino betrug

Zelf heb ik vorig jaar beslist om uit de actieve politiek te stappen. Maar dat wil niet zeggen dat ik VLOTT niet blijf steunen. Ik roep de kiezers die ooit in mij vertrouwen hadden op, om dit vertrouwen nu ook aan de kandidaten van VLOTT te geven, die in verschillende steden en gemeenten opkomen op VLOTT-lijsten, al dan niet in kartel of als onafhankelijke op de Vlaams Belanglijsten.

14 oktober 2012 moet voor elke stad of gemeente meer zijn dan een strijd voor de burgemeestersscherp en de postjes. De Vlamingen hebben immers recht op een veilige en leefbare stad of gemeente. De uittredende meerderheden hebben zich te vaak beziggehouden met prestigeprojecten. De noden van de burger werden uit het oog verloren. En er was ook te weinig inspraak van de bevolking.

Ikzelf zal niet op een lijst staan, maar andere leden van VLOTT wel, in diverse steden en gemeenten.Ik vraag u om deze mensen te steunen.

In Antwerpen, Deurne, Geraardsbergen, Laakdal, Schoten, Tienen, Turnhout en Zottegem staan zeer waardevolle VLOTT-kandidaten die uw stem meer dan waard zijn.

Hugo Coveliers

Eresenator amp; erevoozitter VLOTT