VLOTT terug op facebook!

Vanaf nu kan je ons terug volgen op Facebook

Facebookpagina VLOTT: http://www.facebook.com/vlott.nationaal

zp8497586rq

Politieke voorakkoorden, een pure schande!

Dat de traditionele partijen het niet nauw nemen met de democratie in België is al langer gekend. In België worden bepaalde politieke partijen uitgesloten, geviseerd en gestigmatiseerd. Zowel op nationaal, regionaal als lokaal vlak. Andere partijen (zoals de onze) worden dan weer genegeerd door de media.

Los daarvan heb je nog de voorakkoorden. Dit fenomeen komt elke 6 jaar terug. Ook dit jaar.

Etienne Schouppe (CD&V) beweerd dat er in 250 tot 275 van de 308 steden en gemeenten al een voorakkoord is. Diezelfde Schouppe noemt dit “politieke logica”.

VLOTT vindt dat voorakkoorden niet kunnen. Politieke partijen moeten het oordeel van de kiezer afwachten en moeten zich schikken naar de wil van de kiezer. Op basis daarvan dient er een coalitie gevormd te worden, in het algemeen belang van de burger.

Het zijn de kiezers die de kaarten schudden, niet de politieke partijen. Wij vinden het een pure schande dat de traditionele partijen dit beschouwen als een politieke gewoonte, om op die manier de macht te behouden en de campagnes te beïnvloeden.

zp8497586rq

VLOTT LANCEERT ACTIE: RUIM “PATRICK” OP

Verkiezingsnieuws

Enkele dagen geleden lanceerde de zittende (sic) burgemeester Patrick Janssens zijn tijdschrift onder de naam “Patrick”.

Of hoe men de zonnekoning kan overtreffen wordt er in de volksmond gefluisterd.

Deze manifeste zelfverheerlijking doet heel wat inwoners van Antwerpen op zen minst de wenkbrauwen fronsen.

Vooral omdat de Antwerpenaars gedurende zes jaar vruchteloos op de deur van “Patrick” zijn komen kloppen.  Deze mensen voeren een dagelijkse strijd om te overleven en zitten niet te wachten op een tijdschrift van meer van 60 pagina’s volledig gevuld met een good news show.

Hendrik Boonen, voorzitter VLOTT en uittredend OCMW raadslid, wil deze verspilling nuttig gebruiken.

Elke inwoner die dit tijdschrift in de bus krijgt kan bellen naar het nummer 0475/ 62 69 61. In plaats van het bij het oud papier te gooien, zal Hendrik Boonen  dit persoonlijk komen afhalen.

Alle deze opgehaalde nummers worden dan naar een papier verwerkend bedrijf gebracht. De opbrengst gaat naar een goed doel.  Op die manier doet de burgemeester nog iets goeds voor zijn stad.

Inwoners mogen ook suggesties doen op secretariaat@vlott.be

Men kan ook via mail vragen om dit op te halen. Op dit ogenblik zijn er reeds meer dan 100 inwoners van  Antwerpen die willen meedoen aan deze actie.

Hendrik Boonen is tevens kandidaat gemeenteraadslid voor Antwerpen (48 ste plaats) en kandidaat districtsraadslid voor Deurne (28 plaats).

Verkiezingssite VLOTT Online!

Verkiezingsnieuws

Naar aanleiding van de gemeente en provincieraadverkiezingen, heeft het webteam van VLOTT gezorgd voor een verkiezingssite.

VLOTT komt op in diverse gemeenten en steden.

In enkele gemeenten komen wij op onder VLOTT, andere gemeenten komen wij op onder een andere naam.

In enkele gemeenten en steden komen wij op in kartel met het Vlaams Belang, in andere gemeenten en steden, komen onze VLOTT-leden op als onafhankelijk op de lijsten van het Vlaams Belang.

Deze kan je bezoeken op www.vlott2012.org .

Stem 14 oktober op VLOTT, of op onze kandidaten op de diverse Vlaams Belanglijsten!

Lijst VLOTT Tienen ingediend

Verkiezingsnieuws

In Tienen komt onze partij VLOTT op onder haar eigen naam. Eerder werden er al enkele namen vrijgegeven, nu is de lijst klaar.

De lijst in Tienen telt 21 namen. Lijsttrekker is OCMW-Raadslid Mark Moorhem, lijstduwer is vader Felix Maarhem.

“Het is uniek in Vlaanderen dat een zoon de lijst trekt, en dat een vader de lijst duwt. De Tiense burger die eindelijk verandering wil voor zijn stad stemt op 14 oktober op VLOTT! Wij zullen er zijn voor de mensen!” als dus onze lijsttrekker in Tienen.

Voor de volledige lijst kan u terecht op onze verkiezingssite http://vlott2012.org/